Friday, 9 October 2015

Hoeveel kost het Parool?

Ik heb een abonnement op het Parool. Electronisch welteverstaan met de zaterdagkrant. Het is tijd om het te vernieuwen en ik was benieuwd wat het Parool te bieden had als ik zou gaan verlengen. En toen kreeg ik donderdag een mailtje.
Interessant, denk ik. Ik ben wel benieuwd wat dat me gaat kosten. Natuurlijk wil ik geen "cadeau". Ik wil gewoon de beste prijs voor een goeie krant.  Dus ik klik door. Daar kan ik kiezen tussen een restaurantbon of een Nutribullet met onbewijsbaar gezondheidsclaims ("supercharge uw gezondheid in slechts enkele seconden per dag"). 

Nergens staat de prijs noch is er een optie om mijn abonnement te verlengen zonder cadeau, dus ik klik verder. Ik ga er vanuit dat ik wel te zien krijg wat ik moet gaan betalen voor twee jaar Parool, met of zonder "cadeau". Maar als ik klik op één van de twee opties dan heb ik mijn abonnement al verlengd. En nog steeds geen bedrag.
Zelfs een email bevestiging geeft geen verdere informatie en zeker geen kosten. Dus bel ik met de abonnementsnummer en krijg te horen dat ik niet de eerste ben met dit probleem. Maar ik moet tot morgen wachten en de klantenservice bellen. 
Ik heb vandaag gebeld met de klantenservice, maar zelfs aan de telefoon kan niemand vertellen wat een abonnement op het Parool mij gaat kosten. Ik wordt doorverbonden met opzeggingen (?) Die kan het mij ook niet uitleggen. 
Maandag is mijn order nog steeds niet verwerkt... maar de aardige man van opzeggingen kon mijn abonnement verlengen voor €16,95 per maand.  Dat is wat ik eerder betaalde. Ik moet dus ook weer niet vergeten om in september 2017 weer op te zeggen. 


No comments:

Post a Comment